Rátalálsz Gépház

Rátalálsz.hu Gépház

Kereső

<< Vissza a társkeresőre

Gépház és Tudásbázis


Tudásbázis Kategóriák

Irány a Társkereső
 

VIP tagság

Gyűjtsd a pontokat, flörtölj, ismerkedj, küldj üzeneteket és a pontokat váltsd be VIP tagságra.

Oldalunkon minden felhasználónk biztosítjuk a VIP taggá válás lehetőségét. Előfizetői oldalunkon jelenleg bankkártyás fizetéssel valamint átutalással / befizetéssel lehet VIP taggá válni.

A bankkártyás fizetés a partnerünk (Barion Payment Zrt.) biztonságos fizetési oldalán SSL titkosított felületén történik. A Rátalálsz.hu üzemeltetőjéhez kártya -és egyéb bizalmas adatok nem jutnak el! Az előfizetés nem megújuló, a kártyát NEM terheljük meg automatikusan!

Az átutalás / befizetés átfutási ideje minimum 2-3 munkanap! A tagságot csak a banki visszaigazolás beérkezte után tudjuk aktiválni!

Tagságot oldalunkon jelenleg egy hétre, illetve egy hónapra lehet váltani!

A hibás / nem feltüntetett TRVIP azonosítókkal érkező előfizetéseket nem tudjuk aktiválni, és jóváírásra sincs lehetőség! Postai úton nem fogadunk befizetést!

Barion fizetési tudnivalók:

• A vásárló a kereskedő internetes oldalán a bankkártyás fizetési mód kiválasztását követően átkerül a Barionbiztonságos kommunikációs csatornával ellátott fizetőoldalára. A PayU fizetőoldal adattartalma titkosított és védett, tartalmáról a kereskedő sem szerez tudomást.

• Kártyaadataid biztonságban vannak, a vásárlók pénzét és adatait az MNB felügyelete és PCI DSS megfelelőség védi.

• Kártyaadataidat csak egyszer kell bepötyögni, utána már jelszóval tudsz VIP tagságot vásárolni.

• A tranzakció során a kártyaszámot, a kártya lejárati idejét, és a kártya hátoldalának aláírás csíkján található 3 jegyű érvényesítési kódot szükséges megadni.

• A tranzakció elindítását követően a kártya valós idejű engedélyezésen megy keresztül, melynek keretében a kártyaadatok eredetisége, fedezeti és vásárlási limit kerül ellenőrzésre a kártyakibocsátó bank által.

• Amennyiben a kártyaadatok az ellenőrzést követően megfelelőnek bizonyulnak, a fizetendő összeget a bank zárolja a kártyán. Az összeg számlán történő terhelése számlavezető banktól függően néhány napon belül következik be.

További kérdés esetén kérjük, lépj kapcsolatba a Barion ügyfélszolgálatával a +36 1 464 70 99-­es telefonszámon vagy írj a [email protected] címre.

Minden felhasználónk ingyen is VIP taggá válhat, erről itt tudhatsz meg többet.