Rátalálsz Gépház

Rátalálsz.hu Gépház

Kereső

<< Vissza a társkeresőre

Gépház és Tudásbázis


Tudásbázis Kategóriák

Irány a Társkereső
 

Üzenet moderálás

A sértő, zaklató és nem megfelelő üzeneteket töröljük a Rátalálsz.hu oldalain.

A Szolgáltató bármikor indoklás és előzetes értesítés nélkül ellenőrizheti, törölheti vagy módosíthatja a Felhasználó regisztrációját, valamint az adatait, képeit, levelezését és bármilyen a Felhasználó által elhelyezett tartalmakat!

A nem VIP felhasználók által egymásnak küldött üzenetekben nem szerepelhet külső elérhetőség (Facebook, email cím, gtalk, skype, telefonszám)! Az ilyen üzeneteket egy ROBOT (számítógépes program) automatikusan kiszűri és elutasítja! Az automata folyamatosan "tanul" (pl.: face, fbook, fész), több mint 50.000 kifejezést tartalmaz így a felhasználók által a rendszer kijátszására eszközölt megoldások is automatikusan tiltásra kerülnek. Moderátoraink CSAK szükséges esetben tekintik meg az üzeneteket, bírálja felül az automata döntését.

Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a bemutatkozás címsorban feltüntett, személyes kapcsolattartási adatokat tartalmazó szövegeket előzetes figyelmeztetés nélkül moderáljuk. Többszöri próbálkozás esetén a felhasználó profilját véglegesen töröljük.

A szabályzat megsértésének számít: Facebook elérhetőség bármilyen formában, email cím, Msn, Gtalk, Skype és telefonszám megadása, vagy a címsorban annak feltüntetése, hogy a felhasználó nem lesz VIP, így külső elérhetőségeken keresék meg kapcsolatteremtés céljából.

A VIP felhasználók által küldött üzenetek, minden felhasználónak azonnal olvashatóak lesznek! A VIP üzenetekre nem vonatkozik a 10 órás várakoztatás!

A VIP tagság nem használható fel SPAM tevékenységre. Amennyiben SPAM tevékenységet tapasztalunk, a felhasználókat automatikusan kitiltjuk rendszerünkből!

A VIP előfizetés nem vonatkozik egy nem vip tag által küldött üzenetre! Nem vip tag vip tagoknak sem küldhet elérhetőséget, ilyen esetben a rendszer automatikusan moderálásra jelöli az üzenetet.

A moderálási szabályzatot minden felhasználónk magára tekintve az kötelező érvényűnek tekinti, regisztrációjával azt elfogadja!