Rátalálsz Gépház

Rátalálsz.hu Gépház

Kereső

<< Vissza a társkeresőre

Gépház és Tudásbázis


Tudásbázis Kategóriák

Irány a Társkereső
 

Randi Ötletek

Hol randizz? Ötletek és tippek a Rátalálsz.hu társkeresőben.

Van egy jó Randi Ötleted oszd meg velünk és mi VIP Pontokkal jutalmazzuk aktivitásodat!

A jobb felső sarok legördülő fülében találhatod Randi Ötleteket. Jelenleg 4 típus közül választhatsz, a klasszikus, romantikus, könnyed és extrém randi közül. Miután kiválasztottad a stílust az alatt lévő sorba betudod írni a pontos ötletedet és a Randi Ötlet megosztása gombra kattintva tudod elküldeni.

Mielőtt megjelenik a Randi Ötlet oldalon a moderátor fogja jóváhagyni. Ha megtörtént a jóváhagyás 10 VIP Pontot kapsz érte minden egyes ötletért.

Érdemes minél egyedibb és kreatívabb ötletekkel előrukkolni, hiszen a többi társkeresőnek lehetősége van, a Tetszik gombbal kifejezni, hogy mennyire frappáns az ötleted. Ez a Tetszik gomb nem ugyanaz, mint a Facebook Tetszik gombja. (Ha Facebook-kal regisztráltál nem fog semmit az üzenő faladon megjeleníteni.) Minden egyes kapott Tetszik-ért 5 VIP Pontot kapsz és erről üzenetben is értesítést kapsz ha valakinek kedvére való az általad megosztott ötlet.

Ha valaki hozzászól az ötletedhez a társkereső oldalon, akkor azért is 5 VIP Pont jár. A hozzászólások a moderátor jóváhagyása után válnak láthatóvá, és akkor kapod meg a VIP Pontot, ha azt a moderátor elfogadta.

Ha megosztod a saját randi ötletedet Facebook-on, azért 60 VIP Pont jár. Tehát érdemes megosztani, hiszen egyetlen ötlettel máris közelebb kerülsz az Ingyenes VIP Tagsághoz. Ezt akkor tudod megtenni, ha be vagy jelentkezve a Facebook fiókodba és a Rátalálsz Társkeresőbe is, és az ötletnél lévő f Megosztás gombra kattintasz.

Ha éppen ötlet hiányában vagy, hogy hova vidd el randi partnered az első találkozó alkalmával, vagy a sokadik randin szeretnél valami újdonsággal előrukkolni, mindenképpen érdemes olvasnod a mások által feltöltött Randi Ötleteket, mert ezt is jutalmazzuk. Másrészről azért is érdemes elolvasni, mert lehet itt találod meg azt a személyt akivel hasonlóan gondolkoztak vagy az ötlete alapján szimpatikussá vált, így még könnyebb az ismerkedés.

Ha találsz kedvedre való randi tippet, akkor megmutathatod, hogy tényleg kedveled a Tetszik gomb megnyomásával. Az aktivitásodat 5 VIP ponttal jutalmazzuk. Ez a Tetszik gomb nem ugyanaz, mint a Facebook Tetszik gombja. (Ha Facebook-kal regisztráltál nem fog semmit az üzenő faladon megjeleníteni.)

Ha hozzászólsz az Társkereső oldalon található mások által feltöltött Randi Ötlethez és azt a moderátor elfogadja, szintén 5 VIP Pontot kapsz érte.

Ha találsz a mások által feltöltött ötletek között olyat, ami szerinted nagyszerű és hasznos és azt megosztod a Facebook-on, akkor azért 40 VIP Pont jár. Ezt akkor tudod megtenni, ha be vagy jelentkezve a Facebook fiókodba és a Rátalálsz Társkeresőbe is, és az ötletnél lévő f Megosztás gombra kattintasz.

 

Türelmetlenül várjuk ötleteiteket és jó böngészést kívánunk! A Randi Ötletek oldalt itt találod: www.ratalalsz.hu/randi-tippek